Sajtótájékoztató 2014.08.21.

8 Sze

Sajtótájékoztató

Időpont: 2014.08.21. 16:00

Helyszín: Walter Kft. autókereskedés Audi szalon.                                 

Téma: Polgármester-választás

Békejobbot és segítő balt ajánlok!

Családom évszázadok óta él Sopronban. Nem kérdés, hogy lokálpatrióta vagyok. Gépészmérnök és gazdasági mérnök végzettségeim lehetőséget adtak számomra, hogy évekig vezető beosztásban, valamint vállalkozóként dolgozhassak Ausztriában és Németországban. A sikerek és megbecsültség ellenére sem volt kérdés azonban, hogy életemet és cégemet (Walter Kft. autókereskedés) csak szeretett városomban tudom elképzelni.

Négy pontban összefoglalt elveim:

Csapatmunkát!Személyes munkám és polgármesteri időszakom tapasztalatai alapján arra jutottam, hogy jó munkát végezni csak csapatban, egymással összefogva lehet. Egy városvezető számára nem az ellentétek generálása, hanem a város polgárainak képviselete, érdekeik védelme a legfontosabb feladat.

Szakmaiságot!Személyes munkám során a szakmaiságot tartom az egyik legfontosabb szempontnak.  Új politikai fordulatként a város vezetésében is ezt kívánom hangsúlyozni. Nem a politikai hovatartozás, nem a rokoni, baráti kapcsolatok, hanem a szakmaiság legyen a továbbiakban meghatározó Sopronban.

Békét! Mind a hétköznapokban, mind egyéb helyzetekben túl sok ütést kell elviselnünk. Éppen ezért, a már oly sokszor bekapott jobbegyenesek és bevitt balhorgok helyett békejobbot és segítő balt kínálok minden embernek.

Félelem helyett nyitottságot! A félelem saját életünket, egészségünket sorvasztja el. A félelem környezete ellen őszinteséggel, nyitottsággal, emberséggel kívánok harcolni; polgári értéknek tartva a véleménykülönbséget.

Kérem a tisztelt soproni polgárokat, hogy a polgármester-választás esetén politikai meggyőződésüket félretéve, voksukat rám, egy pártoktól független polgármesterre tegyék.

képek: http://www.walterdezso.hu/sajtotajekoz-2014-08-21/