Gyertek el minél többen! Várunk titeket!

15 Sze

Soha nem gondoltam volna…
hogy a régi barátság egyszer komoly összefogás alapját is jelentheti majd. Dr Vityi Andrea egyetemi docens-el, környezetmérnök-kutatóval, kiváló szakemberrel régi szálak kötnek össze. Gyakran beszélgettünk az elmúlt években munkája fontosságáról és arról, mennyire lényeges lenne a széles nyilvánosság elé tárni e szakterület feladatait, eredményeit. A sors most elhozta a pillanatot!

Civilkonzultációs fórumunk első témája: Mindennapi környezetünk
Megújuló energiák, környezetvédelmi fejlődés, sport és turizmus. Ha munkája engedi, akkor SZEPTEMBER 17-én a templom utcai Wollnerban Dr. Berki Imre egyetemi docenssel együtt részt vesz fórumunkon. E rendezvényünkre szeretettel várjuk a lakosságot is, más szakembereit a témának, ötleteket, javaslatokat, hogy egy megújuló környezetért, egy új városért, közösen rakhassuk le az alapokat és fogalmazhassuk meg célkitűzéseinket.

A fórum témái:
Mindennapi környezetünk
Megújuló energiák, környezetvédelmi fejlődés, sport és turizmus
Játszóterek, közösségi terek fejlesztése, a város tisztasága, szelektív hulladékgyűjtés bevezetése, zöldhulladék kezelése; bérkerékpárok bevezetése, iskolákban a környezettudatosság fejlesztése, vegyi hulladékok kezelése, fásítás, parkrendezés egyensúlya, lomtalanítás, a vállalkozások környezettudatosabb gondolkodásra ösztönzése, tömegsport támogatása, fejlesztése stb..

Minden kedves érdeklődőt, gondolkodó, nyitott Soproni polgárt szeretettel várunk!

Márkus Barbara
Dr. Varga Szabolcs
Moderátor: Varga Norbert politológus