Békejobbot és segítő balt ajánlok!

2 Sze

Békejobbot és segítő balt ajánlok!

Négy pontban megfogalmazott elveim közül kettőt fejtettem ki az előző sajtótájékoztatón: Csapatmunkát! Szakmaiságot!

Ezekkel összhangban a mai sajtótájékoztatón két olyan független csapattársat mutatok be Márkus Barbarát és dr. Varga Szabolcsot, akik személyében a szakmaiság mellett mindkét nem képviselete is megvalósul. Legyenek ők a soproniak civil szóvivői, valamint jómagam segítői és intői. Az ő részvételük az első garancia arra, hogy a város pártpolitikától függetlenül működhessen. Személyes jelenlétük két további elvemet erősíti meg: Békét! Félelem helyett nyitottságot!

Ezek az elvek egyben biztosítékot adnak a félelem légköre nélkül végezhető szakmai munkára, amely a jelenlegi szakmai vezetőknek garanciát jelent arra, hogy nem kell tartaniuk pártpolitikai tisztogatástól. Jómagam is több példát látok városunkban kimondottan magas teljesítményű szakmai vezetésre és civil szerepvállalásra, amely azonban csak a nyitottság és a béke légkörében tud igazán kibontakozni.

Továbbra is kérem a tisztelt soproni polgárokat, hogy a polgármester-választás esetén politikai meggyőződésüket félretéve voksukat rám, egy pártoktól független polgármesterre tegyék.

Szeretném megköszönni azoknak a pártoknak a támogatását, akik politikai önmérsékletet tanúsítva tudnak egy független polgármester-jelöltet támogatni.