31 okt

Drága Barátaim.

Feljelentések, rágalmazások, vita elmaradás…..összességében ezek előzik meg a holnapi választásokat.
Nekem nincs mitől tartanom, nem félek senkitől. Nem kell , hogy mindenki egyet értsen velem, nem kell mellém állni.Mindenki maga dönti el kiket követ, vagy mit hisz……Holnap minden kiderül.

Soproniak!
Nagyon hálás vagyok nektek. Az elmúlt hetekben bebizonyították, hogy van Civil Összefogás, létezik önzetlenség, összetartás és együttműködés. Mind végig mellettem álltatok. Biztattatok engem és elláttatok tanácsokkal, észrevételekkel. Minden egyes szóért, hozzászólásért, levélért, mosolyért hálás vagyok. Ti tudjátok a legjobban mi kell nektek és a városunknak és én szeretnék segíteni ebben! Imádom Sopront, az itt élőket, ez az otthonom!
Hiszek a változásban, hiszek abban, hogy nem számít ki honnan jön, miben hisz. Egy a lényeg, hogy Sopronért és közösségért él, dolgozik.
A programom egyszerre szolgálja az igazságosságot, nyitottságot, szakmaiságot , csapat munkát , ami a gazdasági , szociális fejlődéshez nélkülözhetetlen. Sopron csak úgy emelkedhet még nagyobbra, ha a közjavakat és a közérdeket figyelembe vesszük és ha az együttműködésben a lakosság is szerepet vállal.

Sopron egy csodálatos város, tele gazdasági, kulturális és szociális előnyökkel, lehetőségekkel, amelyek csak arra várnak, hogy tovább fejlesszük és gazdagítsuk úgy, hogy az mindenki javára válik.

Sopron a hűség városa….
Sopron a miénk, legyünk büszkék városunkra és válasszuk a változást, a fejlődést! Tegyünk meg mindent, hogy itt élni, jó és érdemes legyen! Mutassunk példát az országnak, nyugatnak, hogy a mi közösségünk a legerősebb!

Holnap számítok rátok! Induljunk el együtt és változtassunk!
Köszönöm, drága barátaim! Hiszek bennetek!

Szeretettel, Walter Dezső