6 okt

Nap, mint nap találkozom és beszélgetek emberekkel. Körbe-körbe nézek és azt látom, hogy valamit nem jól csinálunk! Nem merünk felszólalni, nem merjük kinyilvánítani véleményünket vagy azt kiben/miben hiszünk. Nem látom, hogy az emberek élnének a demokrácia, a szabadság lehetőségeivel. Nem csak Sopronban…
A 21.század teljesen felgyorsult. Ember legyen a talpán aki nyomon tudja követni ezt a sok gazdasági, szociális vagy épp társadalmi változásokat!
Épp most lenne a legnagyobb szükség arra, hogy összefogjunk! Ha az önkormányzatok be tudnánk bizonyítani, hogy nem számít ki honnan jött, ki mit csinált , de a városáért , a lakóiért képes túl lépni ezen és együtt tud működni akkor új irányba indulhatunk. Ezáltal megfelelő példát tudnánk mutatni Magyarországnak, hogy közösen is tudunk dolgozni, döntéseket hozni. Lehet nem értenénk egyet sok mindennel, de meghallgatnánk egymást a közjó érdekében! “Több szem, többet lát” elv mentén….
Sokat kell dolgozni , hogy mindez megvalósuljon, piszkosul sokat, de nem tudom máshogy elképzelni a városunk vezetését, mint így!